Typography

Spectaculair nieuw hardloopevenement in het donker brengt spanning en beleving

010 Rotterdam Sport - Zaterdagavond 14 oktober is het Kralingse Bos hét decor van de allereerste Night Run in Rotterdam. Een absolute must voor iedere loper die nog meer beleving, spanning en vernieuwing in een hardloopevenement wil ervaren. Vanaf morgen 14.00 uur kunnen loop-, stad- en avontuurfanaten zich inschrijven voor dit bijzondere avondevenement. 

Het nachtelijke loopevenement dat al jaren een succes is in België komt op 14 oktober naar Rotterdam. Een Night Run is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. Dat is in Rotterdam niet anders, waar het Kralingse Bos zal worden omgetoverd tot een feeëriek toneel. Zodra de zon onder is, wordt het startsein gegeven voor de 8 km lange en donkere loop. Verlicht door een headlight vertrekken de deelnemers dan de duisternis in en worden ze verrast door een spetterend muziek, licht- en vuurspektakel.

“Op onze social media kanalen zien we dat de belangstelling nu al groot is. Het Kralingse Bos is een ideale setting voor deze eerste editie. Daarnaast draagt de relaxte sfeer alleen maar bij aan deze unieke beleving, waarbij de eindtijd niet belangrijk is. Het advies is trouwens om nog een beetje energie over te houden voor de afterparty”, zegt Dariush Cyrroes, organisator van de Rotterdam Night Run.

Feestend de nacht in

Na de tocht van 8 km gaat het feest nog even door en kunnen de deelnemers hun hardloopschoenen inruilen voor dansschoenen. De Rotterdam Night Run wordt namelijk traditioneel afgesloten met een knallende DJ-set waar lopers kunnen genieten van hun sportieve prestatie en van een heuse afterparty.

Inschrijven

Is begonnen – individueel of als (loop)groep - via www.rotterdamnightrun.nl. Alle lopers ontvangen bij hun inschrijving een startnummer, headlight en glow gadgets. De start en finish zijn gesitueerd in het Kralingse Bos en het 8 km lange parcours voert hier doorheen. Afsluitend aan het hardloopevenement vindt er een afterparty plaats.

Volg de Rotterdam Night Run ook op FacebookTwitter en Instagram.

Advertentie

Facebook