21
do, mrt

Early Bird Kaartverkoop Opperdepop festival gaat hard 

Foto: Opperdepop wordt een culinair muziekfestival met grote artiesten en lokale restaurants (Ó Evert Buitendijk)

Het nieuwe culinaire muziekfestival Opperdepop is op vrijdag 1 februari gestart met de Early Bird kaartverkoop gestart en krijgt een warm onthaal uit de regio. De organisatie is aangenaam verrast over het hoge animo.

Lees meer...

010 Rotterdam Uitgaan - Van donderdag 29 augustus t/m zaterdag 31 augustus is de negende editie van culinair muziekfestival CuliNESSE. De organisatie maakte eerder al headliner Guus Meeuwis bekend. Deze artiest speelt voor het eerst op het festival in Nesselande. Ook de Belgische band Clouseau zal in augustus 2019 zijn primeur maken op CuliNESSE. Verder zal Waylon voor de tweede keer het podium betreden en is Davina Michelle, die snel bekendheid wint met het nummer ‘Duurt te Lang’, toegevoegd aan de line-up tot nu toe.

Lees meer...

010 Rotterdam Uitgaan - Op 7 februari komt de Italiaanse  Queen tributeband Vipers naar Baroeg. Na het succes en record van bioscoopfilm ‘Bohemian Rhapsody' wordt het tijd om deze fameuze Britse band te eren. Dit doet het viertal door de ene na de andere klassieker voor te schotelen.

Lees meer...

010 Rotterdam Cultuur - Op zaterdag 1 december (20:15) staat comédienne Mouna Laroussi in het Maaspodium met Schijtziek, over multiculturele bagger om schijtziek van te worden. De voorstelling vat thema’s en taboes, als vreemdelinghaat, het sluierdebat en Geert Wilders, bij de horens. Zelf heeft choreografe Mouna jarenlang last gehad van een darmaandoening, waardoor ze letterlijk schijtziek is geweest.

Lees meer...

Meer artikelen...

REIZEN & STEDENTRIPS & VLIEGTICKETS & VERHUUR

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

DJGuide.nl Party feed (rotterdam)

RSS Party feed

Uitgaan