010 Schiedam Kunst & Cultuur – VIDEO Wanneer Stedelijk Museum Schiedam ‘s ochtends haar deuren opent, is het net alsof het museumgebouw zélf tot leven komt. Uit de tentoonstellingszalen klinkt gepiep, gekraak en gefluister. Deze geluiden worden geproduceerd door de kunstwerken van Zoro Feigl. Het platform Art ♥ Sciences keek met hem mee tijdens de opbouw van de tentoonstelling Zonvonkengesproei.

Lees meer...

010 Rotterdam Verkeer & Vervoer, veiligheid - Gemeente Rotterdam is gestart met de online campagne ‘Iedereen Verlicht’. Op 1 december was de aftrap waarbij de Provenierstunnel bij het Centraal Station werd omgedoopt tot het ‘Fietspad van Verlichting’. De tunnel werd volledig opgelicht en een Gospelkoor zong de fietsers tegemoet. Honderden onverlichte fietsers kregen een fietslampje uitgereikt. Friends for Brands heeft deze campagne ontwikkeld in opdracht van de gemeente.

Lees meer...

010 Rotterdam Evenementen - Bruidsfotografe Isabelle Hattink uit Rotterdam is opgenomen in de top 10 van de competitie Beste Trouwfotograaf 2021 in de Masters of Wedding Photography. Dit is de grootste en meest prestigieuze wedstrijd voor bruidsfotografie van de Benelux. Op woensdag 29 december 2021 werden de winnaars bekend gemaakt. Hattink eindigde met maar liefst 12 awards in 2021.

Lees meer...

010 Rotterdam Kunst & Cultuur - De Hogeschool van Rotterdam heeft in het gebouw aan de Kralingse Zoom onverwachts een in 2005 van de sloop gered wandschildering van kunstenaar Dolf Henkes alsnog vernietigd. ‘Heemschut's Werkgroep Monumentale Kunst’ is verbijsterd over de vernietiging en heeft onlangs nog geprobeerd de sloop de te voorkomen; helaas tevergeefs, de Hogeschool was onbereikbaar.

Lees meer...

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

DJGuide.nl Party feed (rotterdam)

RSS Party feed

Uitgaan

Beheerders gezocht banner