21
do, mrt

Economie & Duurzaamheid
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam - Sinds februari 2015 is de Nederlandse muziekindustrie een onafhankelijk kwaliteitslabel rijker: Brandy Alexander Recordings (BAR Recordings).  BAR Recordings is gevestigd in de oer-Hollandse klei, maar staat tevens met een stevig been in de Rotterdamse muziekscene. BAR Recordings opereert als popmuzieklabel niet enkel binnen Rotterdam, maar door heel Nederland, waarbij de distributie landelijk en mondiaal wordt verzorgd door Sonic Rendezvous en Radar Music (DL).

 

 

BAR Recordings is een label dat zich richt op het opbouwen van een netwerk van muzikanten, promotors, boekers, organisatoren, kunstenaars, publishers en journalisten. Het doel is om via het opgebouwde netwerk muziek als kunstvorm te promoten en aandacht te schenken aan ondergewaardeerde muziek die een groter platform verdient, daarbij tegenwicht biedend aan de eindeloze stroom zielloze entertainment, die dagelijks veelvuldig en misplaatst opgedrongen wordt op de Nederlandse podia en in de vaderlandse ether.

 

 

In eerste instantie is BAR Recordings gericht op het uitgeven van muziek, maar er wordt niet uitgesloten dat in de toekomst schrijfwerk of film- / kunstgerelateerde projecten onderdeel worden van BAR.

REIZEN & STEDENTRIPS & VLIEGTICKETS & VERHUUR

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

DJGuide.nl Party feed (rotterdam)

RSS Party feed

Uitgaan