Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Kunst & Cultuur - Op zondag 11 oktober vindt de eerste editie van de Urban Walk Rotterdam plaats.

Naast edities in Den Haag, Groningen en Breda is ook de havenstad aan de beurt. De Urban Walk Rotterdam is een unieke stadswandeling langs en door bekende, maar ook minder bekende locaties in de stad. Deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van 18 of 12 km. De start- en finishlocatie ligt in de binnenstad van Rotterdam op de Binnenrotte.

Maximale onderlinge ruimte
Inmiddels is er steeds meer mogelijk zolang er anderhalve meter afstand wordt gehouden van elkaar. Met inachtneming van de geldende richtlijnen streeft de organisatie naar een mooie eerste editie in oktober. Wegens de genomen maatregelen zullen er tijdens deze editie minder deelnemers worden toegelaten. Er kan uitsluitend online worden ingeschreven, startbewijzen worden thuisgestuurd en er wordt gestart in meerdere en kleinere startgroepen. In de startvakken wordt de 1,5 meter gemarkeerd, het start- en finishterrein is ruim opgezet en er is geen horeca op het evenemententerrein aanwezig. De organisatie houdt de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten en zal de maatregelen aanpassen aan de ten tijde van het evenement geldende richtlijnen.

Urban Walk Series
Bij het concept van de Urban Walks verkennen deelnemers de mooiste plekken van Nederland te voet. Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap kunnen de wandelaars onbezorgd genieten van al het moois wat de steden te bieden hebben. Na afloop van de wandeltocht ontvangen alle deelnemers een uniek aandenken aan de mooie wandeltocht. 

We Are Walking
Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld. Het is de makkelijkste manier om te bewegen samen met familie en vrienden. Of je nu liever in de stad, de heuvels of de natuur wandelt. We Are Walking biedt voor ieder wat wils.

Inschrijven
Om het contact op de startlocatie in te perken is het deze editie uitsluitend mogelijk om vooraf online in te schrijven. Inschrijven kan op www.urbanwalkrotterdam.nl en is mogelijk tot en met zondag 4 oktober 23.59 uur, tenzij de startbewijzen eerder zijn uitverkocht. 

 

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Uitgaan