Economie & Duurzaamheid
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Foto: Rotterdamse Volksuniversiteit.

010 Rotterdam Opleiding– De Rotterdamse Volksuniversiteit heeft per 11 maart 2019 een nieuwe directeur: Teun de Booij. Hij volgt Theo Ruijter op, die het grootste cursusinstituut van Rotterdam de afgelopen 13 jaar heeft geleid.

Teun de Booij is momenteel directeur van Dit is Zuid, een stichting die met 20 medewerkers positieve betekenis aan Rotterdam Zuid geeft. Eerder werkte hij ruim 10 jaar in het onderwijs, waar hij verschillende leidinggevende posities bekleedde. “Wat mij aanspreekt is de positie van de Volksuniversiteit als talentontwikkelaar voor een breed publiek”, zegt de Booij. “Mijn missie is om verder te bouwen op deze traditie en in te spelen op de ontwikkelingen binnen onze stad.”

Goede en betaalbare cursussen voor iedereen
De Rotterdamse Volksuniversiteit staat al ruim 100 jaar voor goede en betaalbare cursussen voor iedereen. Naast Nederlands als Tweede taal en ruim 30 vreemde talen, biedt de Volksuniversiteit culturele cursussen over o.a. kunst, filosofie en geschiedenis en creatieve cursussen, zoals schrijven, tekenen en schilderen. Ook staan steeds meer cursussen in het teken van nieuwe vaardigheden leren, denk aan assertief communiceren, organiseren en kooklessen.

Plezier in het leren staat bij de Volksuniversiteit voorop, de lessen zijn klassikaal en worden gegeven door betrokken en kundige docenten. Met ruim 400 cursussen is de Volksuniversiteit het grootste cursusinstituut van Rotterdam.

www.volksuniversiteitrotterdam.nl 

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

17 januari 2019

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Greenchoice

One.com