010 Rotterdam Maatschappij - Kære, ‘Geliefd’, de natuurlijke zorg voor een kind vanuit rust, reinheid en regelmaat. De ontwikkeling van een kind door menselijke interactie, aandacht, contact met de natuur, ontspanning en de juiste positieve prikkels. Waar ouders, kinderen én personeel welkom zijn met welke keuze ook maken wat betreft COVID. Geen onderscheid, geen buitensluiten, maar met liefde en respect.

Lees meer...

Hogeschool Rotterdam en Pakhuis de Zwijger geven startsein dialoogpodium
010 Rotterdam Politiek - Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen gaan burgemeester Ahmed Aboutaleb, wethouders Arno Bonte (GroenLinks), Bas Kurvers (VVD) en Roos Vermeij (PvdA) en een groot aantal lijsttrekkers op donderdag 10 maart met elkaar in gesprek tijdens de eerste editie van dialoogpodium ‘Nieuw Rotterdam’ - een initiatief van Hogeschool Rotterdam en Pakhuis de Zwijger.

Lees meer...

Woensdag 20 oktober, 22.20u, NPO 2

010 Rotterdam Maatschappij - Andere Tijden opent het nieuwe seizoen met een aflevering over de krottenkoning van Rotterdam. Andere Tijden is de komende maanden op het vertrouwde tijdstip van woensdag na Nieuwsuur zien, en incidenteel met extra lange beeldspecials.

Lees meer...

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Politiek & Maatschappij

Geen feed gevonden

Beheerders gezocht banner