Politiek

Foto: Lilian-van-Rooij

010 Rotterdam Maatschappij - De Rotterdamse vlogger Selma Omari en comedian Arbi El Ayachi, ook uit Rotterdam, zijn twee van de acht hoofdpersonen in de nieuwe NTR-serie Moslims Zoals Wij, die van 17 t/m 21 december dagelijks te zien is na Nieuwsuur op NPO 2. In deze serie wonen acht moslims met uiteenlopende opvattingen en overtuigingen tien dagen in één huis.

Lees meer...

010 Rotterdam Maatschappij - Onzichtbaar ligt onder de Nieuwe Maas sinds 1942 de trots van Rotterdam. De Maastunnel. De oudste tunnel van Nederland en een van de grootste bouwwerken uit die tijd. De tunnel verbindt niet alleen de oevers van Noord en Zuid met elkaar maar speelt sinds de opening een cruciale rol in de geschiedenis van de stad en de levens van de Rotterdammers. En na al die tijd is men er nog niet uit: loopt die tunnel nu van Zuid naar Noord of van Noord naar Zuid?

Lees meer...

010 Rotterdam Maatschappij - Wethouder Michiel Grauss hijst op woensdag 21 november 2018 om 16.30 uur ter ere van het vijftigjarige wederopbouw jubileum aan de Vlaggenparade op de Boompjes de feestvlag van de jubilerende Laurenskerk.

Lees meer...

Het Leger des Heils in Rotterdam is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor in de ReShare Store. In deze kledingwinkel zijn extra handen nodig voor in het hele proces, van binnenkomst van de kleding tot de verkoop. Daarnaast helpen vrijwilligers de klanten bij het passen en uitzoeken van kleding en gaan ze het gesprek aan.

De ReShare Stores van het Leger des Heils hebben een sociaal karakter en zijn een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er is mooie tweedehands kleding te koop voor een lage prijs. Bezoekers variëren van mensen met een smalle beurs en mensen die graag duurzame kleding dragen. Meer informatie is te vinden op www.werkenbijhetlegerdesheils.nl.

Lees meer...

Meer artikelen...

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

17 januari 2019

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Greenchoice

Advertentie

Mediamarkt