21
do, mrt

010 Rotterdam Sport - Vrijdagavond 15 maart vindt de 1e editie van het hardloop- en wandelevenement Sparta Fun Run plaats in Rotterdam.  Deelnemers lopen hierbij dwars door en rondom  het Kasteel waarbij ze door de spelerstunnel, langs het veld en door de wijk Spangen lopen. Er hebben zich inmiddels al bijna 400 deelnemers ingeschreven.

Lees meer...

010 Rotterdam Sport - Een primeur in het Van Donge & De Roo Stadion! U kunt namelijk tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord - vanaf de aftrap - meebieden op de gedragen én gesigneerde shirts van onze spelers. Doe mee, steun Excelsior4All en haal een stukje Rotterdamse geschiedenis in huis!

Lees meer...

010 Rotterdam Gezondheid - In zijn nieuwste blog pleit bestuursvoorzitter Hans Butselaar voor vrijwillig vaccineren. ‘Laat iedereen zelf de keuze maken’, schrijft hij. ‘Maar dan wel op basis van feitelijke informatie, waarbij risico’s en voordelen worden afgewogen. En dan niet alleen die voor het eigen kind. Ook de consequenties voor de gemeenschap moeten meewegen.’ Je leest het hieronder.

Lees meer...

010 Rotterdam Gezondheid - Op zaterdag 10 november kunnen consumenten bij Ekoplaza in Rotterdam (Nieuwe Binnenweg) iets innovatiefs proeven: zilte groenten. Met het aanbieden van een smakelijk ‘zilt’ hapje van Texel’s chefkok Joram Timmerman, vragen ontwikkelingsorganisatie ICCO en testboerderij Saline Farming aandacht voor een innovatieve en duurzame oplossing voor verzilting. Verzilting is het ophopen van zout in de bodem, waardoor gewassen niet meer groeien. Dit vormt een bedreiging voor boeren, en voor de voedselproductie. Door klimaatverandering is dit een groeiend en mondiaal probleem. Denk aan droogte in Nederland en overstromingen in Bangladesh. Maar er is een oplossing: zilte landbouw.

Lees meer...

Meer artikelen...

REIZEN & STEDENTRIPS & VLIEGTICKETS & VERHUUR

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine