Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Sport - De leerlingen van de theaterklas 3/4 van de Roncalli MAVO gaan 24 uur lang achter elkaar les volgen op onze school. Diverse docenten zijn bereid gevonden deze lessen te geven. Het doel is om, door middel van sponsoring zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het ROPARUN-team run4Improvement, bestaande uit medewerkers van onze school (voor informatie over dit team kijkt u op www.run4improvement.nl).

De ROPARUN is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij teams in een non-stop estafetteloop hardlopen van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met kanker. Met het opgehaalde geld worden onder meer inloophuizen, hoofdhuidkoelers, pruiken en speelgoed betaald, om het leven voor mensen met kanker iets draaglijker te maken.

Informatie over de school

De Roncalli mavo is een school voor het onderwijs op het niveau vmbo-tl met in de onderbouw een dakpanklas mavo/havo. De school bevindt zich op één locatie in een goed gefaciliteerd gebouw. Wij geven aan ongeveer 750 leerlingen les.

Onze school biedt, naast het reguliere onderwijsprogramma, meerdere profielen aan die kinderen kunnen kiezen als verrijking van hun schoolperiode. Het theaterprofiel is een van die profielen. In de loop van de jaren hebben we een programma ontwikkeld dat leerlingen in staat stelt kennis te maken met theater/musical. In totaal volgt een leerling die voor theater kiest iedere week les in zang, dans en drama (3 lesuren van 80 minuten). Deze lessen worden gegeven door gekwalificeerde docenten.

De kinderen moeten wel beschikken over enig talent en toelating tot deze klas kan alleen na het doen van een auditie. Het programma voor deze leerlingen is iets zwaarder dan de andere profielen. De theaterklas loopt door tot en met klas 4.

Wat?               Een 24 uurs lesmarathon t.b.v. de Roparun

Wie?               De theaterklas 3/4 van Roncalli Mavo

Waar?             Roncalli MAVO, Tattistraat 3-5, Rotterdam

Waarom?        Geld ophalen om het leven van mensen met kanker draaglijker te maken

Wanneer?       Van donderdag 18 februari 2016 12.00 uur tot vrijdag 19 februari 2016 12.00 uur

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Vitamines & Supplementen & Gewicht rechts

Beheerders gezocht banner