Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Sport – Trainer Dick Advocaat zag Feyenoord ondanks het feit dat het elftal noodgedwongen op meerdere posities was gewijzigd, de wedstrijd tegen Fortuna Sittard zonder al teveel moeite winnen.

‘Ik zag een gemotiveerd Feyenoord dat wilde voetballen,’ aldus de tevreden coach na afloop. Tot en met vandaag leefde Advocaat nog in onzekerheid over de groep die hij tot zijn beschikking had. Het aantal afwezigen bood volgens de hoofdtrainer ook andere spelers de kans om zich te laten zien. ‘Met de aangepaste groep vond ik het vooral belangrijk dat ze plezier uitstraalden en zichzelf lieten zien. Dat hebben ze vandaag zeker gedaan.’ Volgens Advocaat, die zijn 200ste Eredivisie-zege als trainer boekte, had de score hoger kunnen uitvallen. ‘Het is goed hoe we vanuit de controle twee kansen wisten te benutten, maar dit hadden er ook vier of vijf kunnen zijn.

Aan de andere kant stond de organisatie goed en hebben we weinig weggegeven.’ Tot slot werd Advocaat gevraagd naar Achraf el Bouchataoui, de 21-jarige middenvelder die hij vandaag zijn officiële Feyenoord-debuut liet maken. ‘Achraf is een speler die goed aan de bal is, een prima pass heeft en verbaal aanwezig in het veld is. Ook met de nodige bravoure. Het was dus tijd om hem de kans te geven. Voor hem is het nu vooral zaak meer inhoud te gaan krijgen,’ besloot de coach.

Afbeelding van jorono via Pixabay

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Vitamines & Supplementen & Gewicht rechts

Beheerders gezocht banner